سفارش تبلیغ
صبا ویژن
حزب اراده ملت ایران (حاما)

نشست سالیانه اعضای منطقه تهران جبهه مشارکت ایران اسلامی  با حضور محسن میردامادی، عبدالله رمضان‌‏زاده، آذر منصوری، و تعداد دیگری از اعضای منطقه تهران در مسجد امیرالمومنین برگزار شد.
به گزارش خبرنگار"ایلنا"،‌ در ابتدای این جلسه عبدالله رمضان‌‏زاده به عنوان رئیس منطقه تهران جبهه مشارکت اظهار داشت: به عنوان بخشی از حزب مشارکت نتوانسته‌‏ایم، انسجام لازم را در جهت عمل به اهداف تعیین شده ایجاد کنیم و امیدواریم با روند جدید و دوره‌‏های آموزشی گام‌‏های بهتری را برای منسجم‌‏ کردن منطقه تهران برداریم.
وی با تاکید بر اینکه نظم تشکیلاتی در همه چیز ارجحیت دارد، گفت: باید علی‌‏رغم اختلاف دیدگاه به انسجام رفتاری برسیم.
وی همچنین از کمبودهایی در کار تشکیلاتی خبر داد و افزود: هنوز تا آنجایی که حزب از ما انتظار دارد، فاصله زیادی داریم که برای پر کردن این فاصله باید یکایک اعضا تلاش کنند و تا سال آینده بتوانیم روند موفقی را به دبیرکل،‌‏ شورای مرکزی و دفتر سیاسی ارائه دهیم.
در ادامه این مراسم دبیرکل جبهه مشارکت تصریح کرد: باید همه با هم گام‌‏های بلندتری را برای اهداف بلند کشور برداریم و با توجه به اینکه سی سال از انقلاب اسلامی می‌‏گذرد، باید امور و فعالیت‌‏هایی که در این سال‌‏ها انجام داده‌‏ایم را آسیب‌‏شناسی کنیم؛ زیرا این آسیب‌‏شناسی چراغ راه آینده خواهد بود و موجب خواهد شد کاستی‌‏های گذشته را تکرار نکنیم و یا کمتر مرتکب آنها می‌‏شویم.
میردامادی خاطر نشان کرد:‌ هدف افرادی که در انقلاب 57 مانند مردم،‌‏ روحانیون و روشنفکران نقش داشتند،ایجاد نظام دموکراتیک و پاس‌‏داشتن آزادی‌‏های قانونی بود و نمی‌‏خواستند عیب‌‏های نظام قبلی تکرار شود، اما اکنون کسانی که در پیروزی انقلاب سهیم بودند، شاهد فاصله زیادی میان آنچه می‌‏خواستند و قرار بود باشد با آنچه که هست، هستند.
دبیرکل جبهه مشارکت با طرح این سوال که چرا چنین چیزی رخ داد؟، خاطر نشان کرد: متاسفانه خواسته‌‏های کسانی که در زمان انقلاب با هم یکی بودند اکنون 180 درجه با یکدیگر تفاوت پیدا کرده‌‏ است. آن روز همه استقلال، آزادی، جمهوری مشابه سایر جمهوری‌‏ها و هم اسلامی بودن را می‌‏خواستند اما امروز این اتفاق آنگونه کا انتظار داشتند، رخ نداده است.
وی با اشاره به خرداد 76 افزود:‌ در اصلاحات تجربه زیادی پیدا کردیم و شعار اصلاحات از طرف مردم پذیرفته شد، که نتیجه آن انتخاب خاتمی بود.
میردامادی با اشاره به عدم انسجام فکری در جناح مقابل نیز سخن گفت و افزود: احمدی‌‏نژاد در روز اول شعار عدالت داد و مهم‌‏ترین بعد عدالت از نظر وی عدالت اقتصادی بود و بیشترین کلماتی که به کار برد، عدالت، فقرا و پر کردن فاصله طبقاتی بود.
وی افزود: مردم دولت را صادقانه‌‏تر می‌‏خواستند اما آمار بانک مرکزی و نهادهای اقتصادی دولت نشان می‌‏دهد که فاصله دو دهک بالا با دو دهک پایین از چهار سال قبل بیشتر شده و فقرا، فقیرتر گشته‌‏اند.
دبیرکل جبهه مشارکت با اشاره به 12 سال پس از دوم خرداد 76، گفت:‌ به آنچه که می‌‏خواستیم نرسیدیم. برداشتم این است که مهم‌‏ترین دلیل، نبود سازمان لازم برای رسیدن به اهداف تعالی بود. می‌‏توانستیم اهداف را به خوبی تعریف کنیم. اما راه رسیدن به آن اهداف دشوار است.
وی یادآور شد: اگر در انتخابات آینده پدیده مشابه خرداد 76 رخ دهد و خاتمی یا فرد دیگری که معتقد به اصلاحات است بر سر کار آید، اما ساز و کاری برای اصلاحات نداشته باشیم، مجدداً پس از چهار تا هشت سال باید به آسیب‌‏شناسی بپردازیم که چرا به اهدافمان نرسیدیم.
وی مهم‌‏ترین ابزار برای رسیدن به اهداف را داشتن سازمان خوب و قوی عنوان کرد و گفت: باید سیاست کلی و تاکتیک تعریف شود و گام به گام به هدف رسید. با حرکات توده‌‏وار و آزمون و خطا نمی‌‏توان به هدف دست یافت.
میردامادی حزب مشارکت را یکی از موفق‌‏ترین احزاب کشور دانست که با وجود مشکلات زیاد توانست ده سال در عرصه سیاسی کشور حضور یابد.
وی مهم‌‏ترین هدف را ایجاد دموکراسی در کشور عنوان کرد و افزود: با دموکراسی، اقتصاد، فرهنگ، مسائل اجتماعی، روابط سیاسی و سیاسی خارجی درست می‌‏شود. زیرا نظام دموکراتیک تابع تصمیم جمع نظرات کارشناسان است.
میردامادی با تاکید بر لزوم فعالیت احزاب در کشور خاطر نشان کرد: باید حزب به قدری قوی و گسترش یابد که بتوان نتیجه انتخابات‌‏ها را از قبل پیش‌‏بینی کرد و عدم امکان پیش‌‏بینی آینده در نتیجه فرآیند توده‌‏وار و سازمان‌‏نیافته است.
میردامادی با اعلام غیرقابل پیش‌‏بینی بودن نتایج انتخابات‌ها در ایران تصریح کرد: هیچ‌‏کس دوم خرداد 76 را پیش‌‏بینی نمی‌‏کرد و متصور نبود که پس از هشت سال احمدی‌‏نژاد رئیس جمهور می‌‏شود.
میردامادی با تاکید بر تحمل نظرات مخالف در حزب گفت: هیچ‌‏کس حتی خود من در حزب صد درصد تصمیمات را قبول ندارد. اما باید آنها را پذیرفت زیرا کاری جمعی می‌‏کنیم.
وی با انتقاد از افرادی که عضویت در احزاب را قبول ندارند، گفت: این موضوع خطر بزرگی است. اگر حزبی را قبول ندارند باید به حزبی که به نظرات آنها نزدیک‌‏تر است مراجعه کنند و یا حتی خودشان حزب تشکیل دهند. یک آفت که روشنفکران به آن مبتلا هستند این است که می‌‏خواهند حرف سیاسی بزنند اما عضو هیچ حزبی نشوند و همه چیز را نقد و تخطئه می‌‏کنند و دائماً در حال نق و غر زدن هستند.
وی ادامه داد: حزبی نبودن نباید ارزش تلقی شود، اینکه کسانی که می‌‏خواهند کاندیدای مجلس، شورای شهر و ریاست‌‏جمهوری شوند اما عضو حزبی نباشند، ضدارزش است.
میردامادی با بیان اینکه در یازدهمین کنگره حزب استراتژی خود را تصویب کردیم، اظهار داشت:‌‏ احزاب دیگر استراتژی مصوب نداشتند و مهم‌‏ترین بخش‌‏ این استراتژی پیگیری تقویت مردم‌‏ُسالاری در نظام است و اینکه اگر روزی دولت و مجلس در دست ما افتاد چگونه مردم‌‏سالاری را نهادینه کنیم و اگر دوم خرداد اتفاق افتاد پس از هشت سال چه کنیم که نتیجه انتخابات 84 تکرار نشود.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ کار حزبی در جامعه ضعیف است و باید کاری کنیم، افزود: تمام اقشار جامعه اعم از دانشجو،‌‏ مهندس، صنعت‌‏گر و غیره باید بپذیرند که اگر خواهان آینده‌‏ای روشن هستند، چاره‌‏ای جز فعالیت حزبی وجود ندارد.
وی در عین‌‏حال یادآور شد: کار حزبی را با فعالیت داوطلبانه نمی‌‏توان انجام داد و حرفه‌‏ای نبودن فعالیت حزبی یک آفت است. داوطلبانه فعالیت کردن در حزب، فعالیتی غیرمطمئن است. بنابراین باید حزبی حرفه‌‏ای داشته باشیم.
وی همچنین از نقاط دیگر ضعف حزب توجه به اقشار نخبه و روشن‌‏فکر خواند و گفت:‌‏ برای کارگران و سایر اقشار برنامه و شاخه نداشتن ضعف بزرگی است. زیرا بخش قابل توجهی از جامعه را کنار گذاشته‌‏ایم و برای این‌‏ها حرف یا سازمانی نداریم.
وی از کمبود رسانه در جریان اصلاح‌‏طلب انتقاد کرد و گفت: تاکنون پنج روزنامه به نام‌‏های مشارکت، نوروز، یاس نو، وقایع اتفاقیه و اقبال داشتیم که توقیف شدند. باید راهکاری بیندیشیم تا از بستن روزنامه‌‏ها جلوگیری شود. در این راه داشتن رسانه‌‏ ماهواره‌‏ای است که آن هم مستلزم هزینه قابل توجهی است و تا به حال نتوانسته‌‏ایم آن را تامین کنیم.
میردامادی در پایان بخشی از وظایف حزب را ماشین رای بودن اعضا دانست و گفت: اگر فردی پذیرفت که کار حزب انجام دهد یک بخش از وظایف او فراهم کردن رای است.



  • کلمات کلیدی :
  • : حزب اراده ملت ایران | اعلام نظر یا هواداری [ نظر]


    لیست کل مطالب

    بیانیه جمعی از جوانان اصلاح طلب در حمایت از کاندیداتوری میرحسین
    دفاع از نامزدی میرحسین موسوی در شبکه یک سیما!
    سادات انتخابات ریاست جمهوری با هم در انتخابات شرکت می کنند!؟
    زیرسوال بردن اهداف انقلاب باعث تضعیف ارزشها میشود
    ریشه امنیت، رضایت مردم است
    آغاز سازماندهی ستاد انتخاباتی خاتمی
    خاتمی ، کروبی و میرحسین در صحنه بمانند
    دبیرکل: بین اصولگرایان سنتی و حامیان دولت شکاف جدی وجود دارد
    حامیان خاتمی از میرحسین حمایت میکنند
    ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی فعالیت خود را آغاز کرد
    میرحسین موسوی توان جلب آرای خاموش جامعه را دارد
    میرحسین موسوی و سید محمد خاتمی با هم دیدار کردند
    روحانی: ممکن است به استبداد بازگردیم
    سید محمد خاتمی:ترجیح میدهم میرحسین بیاید
    تا دو هفته دیگر کاندیدای نهایی اصلاحطلبان مشخص میشود
    [همه عناوین(57)][عناوین آرشیوشده]